loading

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Salvan ιδρύθηκε και στελεχώθηκε από άρτια εξειδικευμένους και καταξιωμένους στο χώρο των κατασκευών επαγγελματίες μηχανικούς, με πολυετή εμπειρία και πληθώρα επιτυχημένων έργων στο ενεργητικό τους σε Ελλάδα και Αγγλία, με στόχο την παροχή άριστων υπηρεσιών με υψηλή ποιότητα και καινοτομία. Σκοπός της είναι η απόλυτη ικανοποίηση των τεχνικών αναγκών κάθε επαγγελματία, επιχειρηματία, μηχανικού, σπουδαστή, μέσα από μια καινοτόμα και πλήρη εξυπηρέτηση. Η ποιότητα είναι το πρωταρχικό στοιχείο που αντιπροσωπεύει τις υπηρεσίες της.

Τα στελέχη της εταιρίας δραστηριοποιούνται στα συγκεκριμένα αντικείμενα του χώρου από το 2002 και έχουν να επιδείξουν πλήθος έργων που αντικατοπτρίζουν την ποιότητα στην κατασκευή, τη λειτουργία και την αισθητική. Η εταιρία Salvan δημιουργήθηκε με σκοπό την καλύτερη διαχείριση όλων των τμημάτων και δραστηριοτήτων που ήδη υφίσταντο με τη μορφή της εταιρίας Μηχανική Κατασκευών. Δημιουργήθηκε με βάση την υπάρχουσα επιταγή να ακολουθούνται νέοι κανόνες διαχείρισης των τεχνικών δραστηριοτήτων, ούτως ώστε ο πελάτης-επιχειρηματίας να ωφεληθεί της καλύτερης διαχείρισης του χρόνου του και να λάβει ένα αποτέλεσμα άριστης ποιότητας.

ΜΕ "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ"

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΣΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Πολιτικός Μηχανικός, με ειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές και στη διοίκηση επιχειρήσεων. Για περισσότερο από 4 έτη ασχολήθηκε με την εκπόνηση στατικών μελετών ειδικών και σύνθετων μεταλλικών κατασκευών σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Το βιογραφικό του απαριθμεί μελέτες για περισσότερα από 180 μεταλλικά βιομηχανικά κτίρια, κολημβητήρια και μεταλλικές γέφυρες. Στη συνέχεια έλαβε μέρος στην ακαδημαϊκή κοινότητα διδάσκοντας τις θεωρίες των μεταλλικών κατασκευών στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα, για διάρκεια 2 ετών. Συγχρόνως με τον ρόλο του ειδικού συνεργάτη καθηγητή των Τ.Ε.Ι. μετείχε στην εκπόνηση διπλωματικών εργασιών σπουδαστών με θέματα γύρω από τις μεταλλικές κατασκευές και τη σεισμική τους συμπεριφορά. Για τα επόμενα 2 έτη κατείχε τη θέση τεχνικού προϊσταμένου μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας στο χώρο της Θεσσαλονίκης, με δραστηριότητα το τεχνικό management των έργων της. Από το 2002 έως σήμερα εργάζεται και είναι ένας από τους νόμιμους εκπροσώπους καταξιωμένης εταιρίας εδραιωμένης στο χώρο των βιομηχανικών κατασκευών, με την επωνυμία ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Ε.Π.Ε.μέσα από την οποία ασχολήθηκε και ασχολείται με πολλά και αξιοσημείωτα έργα.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Salvan συνεργάζεται με τις εταιρίες Μηχανική Κατασκευών, Ελληνική Ενέργεια και Ε.Μ.ΚΑ. (Εργαστήριο Μεταλλικών Κατασκευών).

Μέσω αυτού του σχήματος δράσης καθίσταται κατανοητό το πώς παρέχονται περισσότερα πλεονεκτήματα στον πελάτη - επιχειρηματία όσον αφορά στην ποιότητα του αποτελέσματος, στη διαχείριση του χρόνου του, αλλά και στο ελπιδοφόρο "πράσινο" μέλλον, στο οποίο σταδιακά όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες επενδύουν.

Τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα δείχνουν να έχουν ραγδαία αυξανόμενη ζήτηση και τείνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών. Μετά την επίδραση της οικονομικής κρίσης στις δραστηριότητες των επιχειρήσεων, ο μόνος δρόμος για να ξεφύγουν από την κατάσταση αυτή που έπληξε τη χώρα μας είναι να στραφούν σ' αυτό το είδος επένδυσης, το οποίο σηματοδοτεί μια νέα εποχή.

 

 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η εν λόγω εταιρία επικεντρώνεται στην ποιότητα και μέσω αυτής ανταγωνίζεται στον κλάδο.

Η Salvan παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της και τους εξυπηρετεί απόλυτα, μέσα από ένα σύστημα καθετοποιημένης παροχής υπηρεσιών, στο οποίο καλύπτονται άριστα οι ανάγκες του πελάτη, μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Salvan είναι η παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών λύσεων, μέσω ενός χαμηλού και ευέλικτου για τον πελάτη κόστους.

 

AFTER SALES SERVICE

Η εταιρία Salvan στηρίζει τους πελάτες της και μετά το πέρας της συνεργασίας της μαζί τους. Οι πελάτες της είναι το ίδιο σημαντικοί και μετά την παροχή των υπηρεσιών, γιατί αυτή είναι η κεντρική αντίληψη στην οποία η εταιρία στηρίζει τη λειτουργία της.

Έτσι, βρίσκεται δίπλα στον πελάτη κάθε στιγμή, ακόμα και για τις πιο μικρές τεχνικές ανάγκες που κατά τη διάρκεια της ζωής του έργου θα προκύπτουν, χωρίς να θέτει κανέναν χρονικό περιορισμό (π.χ.: συντηρήσεις, επιδιορθώσεις κακής χρήσης, επεκτάσεις ηλεκτρολογικών δικτύων, νέες μικροκατασκευές).

Το όφελος του πελάτη είναι ότι αποκτά έναν μόνιμο συνεργάτη, ο οποίος είναι και ο πλέον ειδικός όσον αφορά τα θέματα που μπορεί να προκύψουν γύρω από την κατασκευή που του έχει παραδώσει.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσών 57, 54627
T: +30 2310536333
F: +30 2310501542
Ε: info@salvan.gr

Αθήνα, Λ. Κηφισίας 26, 11526
Σέρρες, Κ. Αλεξανδρίδη 4-6, 62100
Ιωάννινα, 5ο χλμ Ιωαννίνων-Άρτας, 45221
Ρόδος, Φώτη Κόντογλου, Τ.Θ. 2010, 85100